Om PrintMySticker

PrintMySticker.dk er en del af Knivskarpt - Visuel Produktion. Vi tilbyder personlige og unikke stickers til god pris og hurtig levering. Alle vores priser er incl. alt også fragt. - det vil sige at der ikke kommer skjulte gebyrer oveni.

Rene Cederquist, Indehaver
Rene gik i lære som grafiker i 1997 og har siden 2001 været selvstændig, indenfor print i alle mulige størrelser, former og farver. Det er ham (eller Sara) du skal hive fat i, hvis du har specielle designønsker eller hvis du har større ordrer.

Rene kan du fange på: rene@printmysticker.dk

 

Sara Huus Lund, Mediegrafiker
Sara er uddannet mediegrafiker i 2012. Hun er fast tilknyttet Print My Sticker som designer og grafiker på special designs. Sara er super dygtig til at designe Stickers og har du et helt specielt ønske, kan du altid regne med at hun kan lave præcis det du har i tankerne.

 

Grundlæggende oplysninger

PrintMySticker.dk
c/o Blunt / Knivskarpt
Hjulmagervej 11 C
7100 Vejle

Telefon: 2212 1680
Email: kontakt@printmysticker.dk
Web: www.printmysticker.dk
Cvr.nr.: 2600 6392
Firmaets juridske navn: Blunt / Knivskarpt
Webshoppens kaldenavn: PrintMySticker.dk
Selskabsform: Enkeltmandsfirma
Etableringsår: 2001
Telefon: 2212 1680
Adresse: Hjulmagervej 11 C, 7100 Vejle
Email: kontakt@knivskarpt.dk
Web: www.knviskarpt.dk
Produkter:
Personlige Stickers med eget personlige tryk. Vores stickers er print på kvalitets folier med en glat og blank overflade hvor printet fremstår klart og flot. Der benyttes Ecosolvente printere/blæk til produktionen som giver en lang og stærk holdbarhed.